Imprimare
PDF

Laborator analiza apa

Începând din vara anului 2013, ECOTRUST dispune de propriul   LABORATOR  PENTRU CALITATEA APEI !

Realizat şi dotat în cadrul proiectului OptimEDAR, demararat cu sprijinul Uniunii Europene,  LABORATORUL PENTRU CALITATEA APEI este destinat în principal analizării comparative a calității apei epurate în stațiile de epurare, înainte şi după echiparea cu tehnologia OptimEDAR.

În același timp, prin intermediul LABORATORULUI PENTRU CALITATEA APEI, clienții actuali şi viitori ai ECOTRUST pot beneficia de servicii mai bune, mai prompte și mai ieftine, care  cresc eficiența exploatării şi operării echipamentelor de epurare furnizate de ECOTRUST.

Laboratorul este dotat cu aparatură şi instrumentar de ultimă generație şi înaltă calitate, provenind de la producatori consacrați, iar în cadrul lui lucrează o echipă tânără si competentă de specialiști cu înaltă calificare.

Principalii indicatori analizați în cadrul LABORATORULUI PENTRU CALITATEA APEI sunt cei incluși în normativele de profil NTPA 001 și NTPA 002, monitorizați în mod curent de Autoritățile de Mediu şi impuși prin Autorizățile de Mediu: pH, materii în suspensie, consum biochimic de oxigen la 5 zile (CBO5), consum chimic de oxigen (CCO-Cr), azot amoniacal (NH4+), azotiți (NO2-), azotați (NO3-), azot total (N), fosfor total (P), substanţe extractibile cu solvenţi organici, reziduu filtrat la 105°C.


Despre noi

ECOTRUST este o firma fondata in perioada premergatoare aderarii Romaniei la Uniunea Europeana cu intentia declarata de a se implica activ in efortul societatii romanesti si al mediului de afaceri de a se integra in sistemul continental de norme si valori.

Citeste mai mult

Galerie foto

Pentru a va crea o imagine despre companie, modul de lucru si echipa noastra, va invitam sa vizualizati galeria foto.


Galerie Foto

S.C. ECOTRUST S.R.L

NRC: J/12/1645/2005
CUI: RO 17539809
Capital social: 210 RON

Adresa: Str. Pajiștei Nr. 45, 400344 Cluj-Napoca
Email: office@ecotrust.ro
Tel/Fax: +40 264 596721 / +40 364 103056 /+40 372 703578.

 

FORMULAR CONTACT